Tırnakcı Nasıl olunur ? Nasıl Hak Yenilir? Nasıl Haram Kazanılır ?

Değerli üyelerimiz Ziyaretçileirmiz bu günkü yayınımız hırsızlıkla ilgili bunu tırnakçı olarak nitelendirilsede buda bir hırsızlıktır. Yakalanan şahıs okadar pişkin pişkin konusuyorki buradan bu tarzdaki insanlara yazıyorum akıl mantık almıyor sen haram yedin sen senin olmayan parayı kendine ve cocuklarına yedirdin,sen çalısmayı alıstırmadığın bedenine ve cocuklarına haramı bulastırdın,sen günde 12,16,18 saate dükkanda esnaflık yapanın belki günlük belki haftalık kazancını 5 dk alarak onun kendinin ve cocuklarının alması ihtiyacının gidermesi yada hastalık için tedavi masrafları okul ihtiyaclarının parasının 5 dk cebine koydun ölümlü dünya kim bilir belki karına belki cocuğuna felc vurabilir inmeler gelebilir belkide hiç ummadığın anda ölüm sana farklı tecelli eder hak almak kolaydır cıkması bedenden cok farkli olur Rabbim senin düşüncende olan insanları Hakkıyla tecelli etsin.

Haberin Detayı

Üst üste 2 gün kent merkezindeki bir markete giren bir kişi, yaptığı alışverişin ardından iş yeri sahibine gösterdiği 200 TL'yi hızlı bir şekilde cebine koyup, alışveriş tutarından arta kalan para üstünü de alıp marketten çıktı. Şüphelinin verdiği parayı alıp almadığından şüphelenen iş yeri sahibi, güvenlik kameralarını incelediğinde 'tırnakçılık' denilen yöntemle dolandırıldığını anladı.


İşletme sahibinin başvurusu üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik- Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kimliği belirlenen Ahmet K.'yi yakalayıp, gözaltına aldı.
Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Ahmet K. adliyeye sevk edileceği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplar ile dikkat çekti. Ahmet K., "İddialar doğrudur. Para üstü alıp, para üstü vermiyorum kardeşim. Her yerde, günde 2-3 defa yapıyorum. 40 yıldır yapıyorum kardeşim" dedi. Şüpheli, 'Birgün yakalanacağınızı düşünmediniz mi sorusunu da "Her zaman yakalanıyorum kardeşim" diye yanıtladı. Ahmet K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar